onsdag 20. juli 2011

Et bilde for sommer dagen:-)

Ett bilde fra Bibelen som jeg synes er veldig vakkert og verdifullt for meg. Er hvordan Gud selv kan være med å forme og danne meg i sitt bilde. I begynnelsen av den boka står det at vi er skapt i Hans eget bilde, og når Han ser på det syns Han det er overmåte godt:-)
Bildet jeg liker er fra Malakia 3:3, hvor Han sier at vi, barna Hans skal renses og lutres som sølv og at Han selv skal sitte å smelte og rense sølvet."

En fortelling som verdsetter dette bilde er om en kvinne som spurte en sølvsmed om betydningen av dette bilde: 


Dette verset forvirret noen kvinner i et bibelstudium og de ​​lurte på hva denne uttalelsen betydde om karakter og Guds natur. En av kvinnene tilbød seg å finne ut prosessen for raffinering av sølv og komme tilbake og fortelle:


Hun gikk til en sølvsmed og gjorde en avtale for å se ham jobbe med sølvet.
Hun nevnte ikke noe om grunnen til hennes interesse utover nysgjerrighet hennes om prosessen for raffineringen av sølvet.

Mens hun så på sølvsmeden, holdt han et stykke av sølvet over ilden og lot det varme opp.
Han forklarte at i raffinering av sølv, trengte en å holde sølvet i midten av bålet der flammene
var hetest for å brenne bort alle urenheter.

Kvinnen tenkte på bildet av Gud som holder oss på en slik hot spot.

Hun spurte sølvsmeden om det var sant at han måtte sitte der foran peisen hele tiden mens sølvet ble raffinert. Mannen svarte at ja, han ikke bare måtte sitte der å holde sølvet, men han måtte holde øynene sølvet hele tiden mens det var i ilden. Hvis sølvet ble igjen et øyeblikk for lenge i flammene, ville det bli ødelagt.


Kvinnen ble stille et øyeblikk. Så spurte hun sølvsmeden igjen, "Hvordan vet du når sølvet er fullt raffinert og ferdig?"

Han smilte til henne og svarte: «Å, det er enkelt -. Det er når jeg ser mitt eget bilde i det"

Er ikke det ett vakkert bilde?????

............ Når Gud ser på deg så er du like dyrebart som sølv, og når Han ser på deg er det så vakkert at Han som er den gode fullkomne skaper kan se seg selv i deg:-))

Og da kan vi se både oss selv og Gud i hverandre, og sånn leve livene våre nært til både hverandre og til Han som har skapt oss så fint:-)

Det er kjærlighet det:-))))

Og hvis du i dag føler varmen fra brannen, og det ikke kjennes så godt ut, så husk at Gud har sitt eget øye på deg og vil holde øye med deg og se seg selv i deg, også de dagene som ikke er så gode.....

Guds fred og velsignelse være med deg denne sommer dagen:-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar